ALİ OSMAN KONAKÇI - ALİ OSMAN KONAKÇI KIZ TEKNİK MESLEK LİSESİ VE GERÇEKLER

evrenkonakci.blogspot.com buradan devam etmektedir.

BU OLAYLAR (davalar) OCAK 2004 YILINDA BAŞLAMIŞTIR.

ALİ OSMAN KONAKÇI (PAMUK BORSA AJANI-COTTON EXCHANGE AGENT).1948 DOĞUMLUYDU. VASİYETNAME YAPTIĞINDA KANSERDİ . AĞIR KEMİK NAZOFRENKS (BAŞ BOYUN) KARACİĞER KANSERİ OLDUĞU ANLAŞILMASIN DİYE 15 YIL ÖNCEKİ RESMİ VASİYETNAMEYE KONDU.BİZE GÖRE ÖLÜMÜ HIZLANDIRILDI.YANİ ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ. BORN in 1948.WHEN HE DIED, HE WAS HEAVY BONE ,NAZOFRENKS (head&neck) LIVER CANCER. HIS PICTURE WHICH WAS TAKEN 15 YEARS AGO PUT THE WILLS TO NOT UNDERSTANDING OF HIS CANCER BY PEOPLE. FOR US HIS DEATH WAS EXPEDITED.SO HIS DEATH İS DOUBTFUL.

Ali Osman Konakçı Kız Teknik Meslek Lisesi ile Ali Osman Konakçı'nın hiçbir alakası yoktur. Okulun hayırseveri burcu göktürk tür.

Translator

Monday, April 16, 2012

SAYIN BAŞBAKAN'A AÇIK MEKTUP


                 Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şahsına Yazılmış Açık Mektuptur.
      Konakçı Ailesi olarak 12 yıldır Türk Hukuku'ndaki haksızlıklardan bıkmış durumdayız.Sürekli olarak Sizinde yakından tanıdığınız üçüncü bir şahıs lehine verilen, eksik yargılama sonucu, taraflı, sürekli haksız gerekçelerin yazıldığı, yalancı şahitlerle alınmış,mahkeme kararları, bu şahitlerin yalan söylediği ispatlanmış, suç duyurusunda bulunulmuş, şikayet edilenlerin ifadeleri alınmadan dosyalar kapatılmış, hakkımda açılan davalarda savunmam alınmadan haksız karar verilmesinden BIKTIK.Şikayet sonuçları savcılıktan ısrarla geç gönderildi hep.Tabi olayların üzerinden zaman geçtiği için itirazlar tabi ki hep sonuçsuz kaldı.Bu kararları verenleri şikayet ediyoruz, cevap hep aynı.TAKDİR HAKKI.Düşünün ki şikayet ettiğim şahıslardan bir tanesi İzmir Valiliğine giderek Merhum Babam adına okula ad verme protokolü yapıyor, alay eder gibi. İtiraz ediyorum reddediliyor, dava açıyor, ilk incelemeden geçiyor, husumet yönünde davalı taraf belirleniyor, arar karar yürütmeyi ret kararı veriliyor,  bütün yasa maddeleri ve deliller bizden yana olmasına rağmen, 1,5 yıl sonra dava uzasın diye görev ret kararı çıkıyor. Bu mektubun başında  verilen olaylara basit bir örnek. Bu Takdir Hakkı neden üçüncü şahıslardan yana kullanılıyor?
      Yeter Artık Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Koca servetimiz haksız şekilde üçüncü şahsıların eline geçti, hayatımızın başındayken.12 yıldır hukuk mücadelesi veriyoruz. Hayatımız yitip gitti.Ölümünden Sonra Geçerli Vekaletname ile Yasal Mirasçılara rağmen Boşanma yapılıp, Annem Boşandırılıp, Ağır Kanser Hastası Nazofrenks (Baş Boyun) Karaciğer, Kemik Kanseri ve buna müteakip Ağrıları için Morfin alan, Merhum Babamıza yaptırıldığına inandığımız ve Sağlık Ocağı raporuna dayanarak Babamın ölümünden 3 yıl sonra verilmiş "akli dengesi yerindedir" Adli Tıp raporu sonucu, yaptırılan vasiyetname ile Çocukları olarak mirastan atılması ile sonuçlanan davalar. MUHTEŞEM ADALET.
     Yargının bize söylediği, nefes aldığına Şükret. Bu mu Adalet? Tedaviye muhtaç biri olarak, Küçük yaşta yakalandığım hastalıktan tedaviye muhtaç olan Görme Kusurum ilerledi. Bu Adalet sayesinde uğradığımız sayısız zarardan bir tanesi.Kulis arkası, yani kapı arkasında,  Annemin Müslüman olmuş bir Yahudi Kadından (anneannem)doğmuş olması yani Yahudi Kanı taşıdığının dolayısıyla bizim taşıdığımızın dillendirilmesi cabası.
     Buradan özellikle söylüyorum Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu mektubu ilgili birimlere göndermeniz için değil, Şahsınıza yazıyorum ki, Adaletin bu ülkede hala yerini bulmadığını bilmeniz için.                

                 
                                                                                                                           Saygılarımla
                                                                                                                   
                                                                                                                           Evren Konakcı
                 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...