ALİ OSMAN KONAKÇI - ALİ OSMAN KONAKÇI KIZ TEKNİK MESLEK LİSESİ VE GERÇEKLER

evrenkonakci.blogspot.com buradan devam etmektedir.

BU OLAYLAR (davalar) OCAK 2004 YILINDA BAŞLAMIŞTIR.

ALİ OSMAN KONAKÇI (PAMUK BORSA AJANI-COTTON EXCHANGE AGENT).1948 DOĞUMLUYDU. VASİYETNAME YAPTIĞINDA KANSERDİ . AĞIR KEMİK NAZOFRENKS (BAŞ BOYUN) KARACİĞER KANSERİ OLDUĞU ANLAŞILMASIN DİYE 15 YIL ÖNCEKİ RESMİ VASİYETNAMEYE KONDU.BİZE GÖRE ÖLÜMÜ HIZLANDIRILDI.YANİ ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ. BORN in 1948.WHEN HE DIED, HE WAS HEAVY BONE ,NAZOFRENKS (head&neck) LIVER CANCER. HIS PICTURE WHICH WAS TAKEN 15 YEARS AGO PUT THE WILLS TO NOT UNDERSTANDING OF HIS CANCER BY PEOPLE. FOR US HIS DEATH WAS EXPEDITED.SO HIS DEATH İS DOUBTFUL.

Ali Osman Konakçı Kız Teknik Meslek Lisesi ile Ali Osman Konakçı'nın hiçbir alakası yoktur. Okulun hayırseveri burcu göktürk tür.

Translator

Tuesday, April 17, 2012

Bayraklı Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

              Bayraklı  Ali Osman Konakçı Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi Velileri ve Öğrencilerine Açık Mektup
     Okulun Sayın Velileri ve Öğrencileri.Öncelikle bu İsim konusunun bir HAK aramak olduğunu bilmenizi isteriz.Şeref ve Haysiyet konusu olduğunu bilmenizi isteriz. Kimse, Devlet dahil, biz yokmuşuz gibi hareket edemez. Maalesef ülkemizde Adalet zor bulunduğu için bu mektubu yazıyoruz.Merhum babamın adının bu okula verilmesi etik değildir.Bu okula Merhum babamın adının babamla bağı olmayan evli, çocuklu bir Kadın tarafından verilmiş olmasını kabul etmiyoruz. Zaten merhum babamın böyle bir düşüncesi, vasiyeti yoktu. Merhum babamın adının, bu okula  verilmesi, doğru değil.
    İzmirli evli çocuklu  burcu tükinan göktürk adlı kadın Hayırsever diye Babamın fotoğrafını hayırsever babamın gibi valiliğin hayırsever albümüne bastırıyor.Bunu neden yapıyor, valilik neden onaylıyor. Cevap yok.Cevap ver İzmir valisi cahit kıraç.Ölü insan nasıl hayırsever olur?
       Detaylar siz ilgilendirir mi bilmiyorum. Ölümü ve ölümünden sonra yaşanan süreçlerin hepsi Adalet adına talihsizliktir. Bu okulun adının kaldırılması ile ilgili dava açtım. Dava anlamadığım şekilde uzuyor.Ama hukuki mücadelemiz sabırla devam etmektedir. Burası hukuk devleti olduğu için dava açmak zorundayız.Okulun adını kendimiz indiremiyoruz. Çünkü okulun adını haksız şekilde İzmir Valiliği koydu.Bakın ben yazdıktan sonra mutlaka değiştirirler, okula ad konulmasını isteyen kadının adı bile okulun internet sayfasına yanlış yazılmış.
       Buradan bu mektupla bilmenizi isteriz ki, Hakkımızı aramaya kalktıkça, bundan dolayı yetkililer bu işi yokuşa  sürdüğü sürece, bu İsim orada kaldığı sürece "AH" ımız hep okul üzerinde olacaktır.
                                                                                                                     Saygılarımla
                                                                                                                   Evren Konakcı
   

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...