ALİ OSMAN KONAKÇI - ALİ OSMAN KONAKÇI KIZ TEKNİK MESLEK LİSESİ VE GERÇEKLER

evrenkonakci.blogspot.com buradan devam etmektedir.

BU OLAYLAR (davalar) OCAK 2004 YILINDA BAŞLAMIŞTIR.

ALİ OSMAN KONAKÇI (PAMUK BORSA AJANI-COTTON EXCHANGE AGENT).1948 DOĞUMLUYDU. VASİYETNAME YAPTIĞINDA KANSERDİ . AĞIR KEMİK NAZOFRENKS (BAŞ BOYUN) KARACİĞER KANSERİ OLDUĞU ANLAŞILMASIN DİYE 15 YIL ÖNCEKİ RESMİ VASİYETNAMEYE KONDU.BİZE GÖRE ÖLÜMÜ HIZLANDIRILDI.YANİ ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ. BORN in 1948.WHEN HE DIED, HE WAS HEAVY BONE ,NAZOFRENKS (head&neck) LIVER CANCER. HIS PICTURE WHICH WAS TAKEN 15 YEARS AGO PUT THE WILLS TO NOT UNDERSTANDING OF HIS CANCER BY PEOPLE. FOR US HIS DEATH WAS EXPEDITED.SO HIS DEATH İS DOUBTFUL.

Ali Osman Konakçı Kız Teknik Meslek Lisesi ile Ali Osman Konakçı'nın hiçbir alakası yoktur. Okulun hayırseveri burcu göktürk tür.

Translator

Tuesday, September 13, 2011

konukoğlu nereleri aldı? Taş Kahve Emirgan ve...

   İçki ile faizin yani haramın olduğu yerde olmadığını söyleyen kişi (abdülkadir konukoğlu söylemiştir) yani muhafazakar kişi (bilgilendirme)

                ORADA DUL YETİM HAKKI VAR!
       Babam annem yıllarca çalışıp tırnaklarıyla bu yerlere sahip oldular. Kazandıkça yatırım yaptılar. Kim için? Çocuklarının geleceği için.Bizim ekmek teknelerimiz alındı. Haksız mahkeme kararlarıyla.Iskatın ispatlanması gerekir, kanuna göre. Bu da yalancı şahitle oldu.(diğer yazılarda yazıyor)
       Haksız mahkeme kararı ile oldu.   Dul-yetim malıdır, gerçekte.

En büyük günah haksız yere müslüman bir kimsenin malını gasp etmektir. Hz Ali (ra)
     
      Şimdi soralım? Satıp satıp yiyecekmişiz.Neyi peki?  Ailemizin parası çıkmadı; nerede paralar yok? Peki değeli olan ne, İzmir Manhattan'daki Gökdelenlik araziler.  Yani aslında ekmek teknelerimiz. Madem yiyici çocuklarız; babam tapuya şerh koydurup; bunlar satılmayacak diyemez miydi? derdi. Niye de(dirt)medi(ler)? Arazileri Müteahhit firma ile anlaşıp iş merkezi vesaire yapıp kiraya veremez miydik? ve basına çıkıp şu kadar istihdam yarattık diyemez miydik? Bakın konukoğulları adlı şahıslara. Bir müteahhit  firmasıyla anlaşıp %50 ortaklıkla sanko parkı yaptı kiraya verdi, bir de şu kadar istihdam yarattık dedi.Demek ki olabiliyormuş. Koskoca sanko bile kira dan para kazanıp kira verdiği yerleri istihdam yarattığı yerler olarak gösteerbiliriyorsa; bizde yapabilirmişiz, değil mi?
     İşte bu pamuk deposu denilen GÖKDELENLİK ARAZİLER. YANİ BİZİM EKMEK TEKNEMİZ. Buralarının iş merkezi olacağı en baştan biliniyordu.Aynı zamanda İstanbul'daki yer. TAŞ KAHVE EMİRGAN   oldu, web adresi . www.tkemirgan.com  ve dahası...

                      ( İzmir Manhattan                                                    New York Manhattan.)
       YA KAHHAR
http://www.yeniasir.com.tr/Ekonomi/2011/10/15/is-dunyasi-projelerini-rafta-indirmeye-basladi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...