ALİ OSMAN KONAKÇI - ALİ OSMAN KONAKÇI KIZ TEKNİK MESLEK LİSESİ VE GERÇEKLER

evrenkonakci.blogspot.com buradan devam etmektedir.

BU OLAYLAR (davalar) OCAK 2004 YILINDA BAŞLAMIŞTIR.

ALİ OSMAN KONAKÇI (PAMUK BORSA AJANI-COTTON EXCHANGE AGENT).1948 DOĞUMLUYDU. VASİYETNAME YAPTIĞINDA KANSERDİ . AĞIR KEMİK NAZOFRENKS (BAŞ BOYUN) KARACİĞER KANSERİ OLDUĞU ANLAŞILMASIN DİYE 15 YIL ÖNCEKİ RESMİ VASİYETNAMEYE KONDU.BİZE GÖRE ÖLÜMÜ HIZLANDIRILDI.YANİ ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ. BORN in 1948.WHEN HE DIED, HE WAS HEAVY BONE ,NAZOFRENKS (head&neck) LIVER CANCER. HIS PICTURE WHICH WAS TAKEN 15 YEARS AGO PUT THE WILLS TO NOT UNDERSTANDING OF HIS CANCER BY PEOPLE. FOR US HIS DEATH WAS EXPEDITED.SO HIS DEATH İS DOUBTFUL.

Ali Osman Konakçı Kız Teknik Meslek Lisesi ile Ali Osman Konakçı'nın hiçbir alakası yoktur. Okulun hayırseveri burcu göktürk tür.

Translator

Saturday, October 8, 2011

borsa ajanı NUREDDİN ŞENLİ konukoğlu şahidi

     İzmir Ticaret Borsası pamuk ajanı  nureddin şenli (abdülkadir  konukoğlu içki ile faizin yani haramın olmadığ yerdeyim demiştir) Muhafazakar Gaziantep 'li konukoğlu ailesine bağlı sani konukoğlu vakfı  adına şahitlik yapmış birisidir. Güya babamın yaptığı vasiyette yazılanların doğru olduğunu hatta Ölümcül Kanser Hastası olan  Ali Osman Konakçı'nın hastanede yanında, Biz kalacaktık fakat Devlet Hastanesi 1. derece yakınlarını istediği için çocuğu kaldı diye şahitlik yaptı. Bu kanun nerede yazıyor merak ediyorum.
   Bu yüzden, Özel Hastanede öldü! nureddin şenli Ali Osman Konakçı'nın "yardımcısı sıfatıyla"(bunu gösteren bir belge, bir sözleşme yoktu.Babamın böyle bir yazılı belgesi de yok) 
YALANCI  şahitlik yaptı. 
   Babam bizi kazanmak istemişte ,biz istememişiz. Gerçekten kötü bir evlat olsam, parası olan babamdan mı kaçacağım?O zaman niye vasiyet iptal davası açayım!
    Adam kanser ben gideyim de kendi işi bakayım dememişsin?Nasıl olsa yalnız  değil, sana ne oluyor. Ali Osman Konakçı'nın depolarında niye  oturdun. AR-KO TİCARET SAHİBİ BURCU GÖKTÜRK istedi diye mi?
Tıklayın Okuyun
     sanko holding ile iş yapan nureddin şenli küfür ettiğimizi söyledi, babam  söylüyormuş.Fakat kendim duydum diye birşey yok. Neden küfür ediyormuş.Demek ki yok böyle bir şey. (Hakim sormuyor savcı sormuyor. Ama Ben soruyorum.)   Bir de bakın Telefonda; insan içinde değil. Çünkü o öyle olsa başkaları da duymuş, görmüş olacak.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...