ALİ OSMAN KONAKÇI - ALİ OSMAN KONAKÇI KIZ TEKNİK MESLEK LİSESİ VE GERÇEKLER

evrenkonakci.blogspot.com buradan devam etmektedir.

BU OLAYLAR (davalar) OCAK 2004 YILINDA BAŞLAMIŞTIR.

ALİ OSMAN KONAKÇI (PAMUK BORSA AJANI-COTTON EXCHANGE AGENT).1948 DOĞUMLUYDU. VASİYETNAME YAPTIĞINDA KANSERDİ . AĞIR KEMİK NAZOFRENKS (BAŞ BOYUN) KARACİĞER KANSERİ OLDUĞU ANLAŞILMASIN DİYE 15 YIL ÖNCEKİ RESMİ VASİYETNAMEYE KONDU.BİZE GÖRE ÖLÜMÜ HIZLANDIRILDI.YANİ ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ. BORN in 1948.WHEN HE DIED, HE WAS HEAVY BONE ,NAZOFRENKS (head&neck) LIVER CANCER. HIS PICTURE WHICH WAS TAKEN 15 YEARS AGO PUT THE WILLS TO NOT UNDERSTANDING OF HIS CANCER BY PEOPLE. FOR US HIS DEATH WAS EXPEDITED.SO HIS DEATH İS DOUBTFUL.

Ali Osman Konakçı Kız Teknik Meslek Lisesi ile Ali Osman Konakçı'nın hiçbir alakası yoktur. Okulun hayırseveri burcu göktürk tür.

Translator

Monday, September 19, 2011

Ne Bilkent miş!!! Evren Konakçı

     Önceki yazılarımda Bilkent meselesine değinmiştim. Şimdi bir örnekleme yaparak yazacağım. Malum  Ölümcül Süreçteki Kanser Hastası babamın yaptığı vasiyette  iki yıllık Bilkent mezunu olduğum için mirastan atılmıştım!!    sanko holding İzmir ve sani konukoğlu  vakfı avukatı Cevat erim bizim para ile oraya kayıt yaptırdığımızı yani sınavı kazanmadan para verilip gittiğimizi yazmıştı, dava dilekçesinde.İlk olarak 1998 yılında Bilgi Üniversitesi Reklamcılık kazanmıştım. Fakat Babam Kanser olduğu için gitmedim. Yani eğitim hayatımdan fedakarlık ettim. Daha sonra Bilkenti kazanıp oraya gittim.Bitirdikten sonra iki yıllığı dört yıllık yapmak için sınava girme imkanım vardı. Ama babam ölümcül süreçteki kanser hastasıydı, giremedim.Okumaya devam etseydim 25 yaşında dört yıllık mezun olacaktım. Ayrıca Vakıf üniversitelerine para vermeden önce ÖSYM sınavını kazanmanız gerek.
       Örneğe gelelim. Örnek (şuan hala orada çalışıyor mu bilmiyorum) sanko holding'in emektarı Rezzan Topal'dır.Rezzan Topal dedim ya emektarıdır sanko holdingin ve holdingin şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği yapmıştır.
     Peki Rezzan Topal sanko holdingin önemli elemanı ne mezunu? Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu mezunu. Başka Tahsili yok. Babam bilmiyor muydu Rezzan Topal ne mezunu, belki?
     Diğer taraftan konukoğlu çocukları vakıf üniversitesi mezunu mu? Evet! Aralarında Bilkent  mezunu olan bile var! Yurt dışında da eğitim aldılar mı? Evet! Dahası bu dilekçeyi yazan avukat Cevat erim in çocuğu yüzde 50 bursla vakıf üniversitesi mezunu mu? Evet? Macaristan'da şuan Master yapıyor mu bu yetim çocuk? Evet! Sormak lazım para ile mi girdi bursla mı?
      Birde şu var  Yargıtay da bu kararın altında imzası olanların ve miras davasınınve bahsett,ğ,m boşanma davasının bazılarının çocukları örneğin necdet gürbüztürk'ün kızı Bilkent'te okuyordu! 
      Diğer taraftan işin ilginci vakıf iki yıllık turizm meslek okulu okumak isteyenlere burs veriyor.İki yıllık okudu diye mirastan çocuk atılır mı ACABA?
       Şimdi mahkeme hakimleri bu vasiyeti nasıl kabul etti acaba? Bunu gerçekleri yazacak Macaristan'dan ezilmişlerin hakkını  arayan gazeteci mi getirsek?

        
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...